TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

TONDACH® комплексни решения за покривна система

TONDACH® Ви предлага оригинални и практични решения за покрива като Ви гарантира качество и дълготрайност.

1. Сигурност за подпокрива

Иновативното паропропускливо подпокривно фолио TONDACH® с активна мембрана без пори е сигурна и дълготрайна защита за покривната конструкция. Новата Sub-and-Top-„стоп на парата” и вентилационната лента с влагопроменливи свойства гарантира максимална защита.

 

2. Скрепителни елементи за соларни панели

TONDACH® скрепителните модули са сигурно решение за закрепване на всички соларни и фотоволтаични елементи.  

 

3. Осветление и изход към покрива

Осигурете светлина в помещенията без прозорци! TONDACH® предлага функционални решения и различни варианти за осигуряване на светлина в помещенията без прозорци, както и изход към покрива.

 

4. Вентилация на покривното пространство

Комплектът за вентилация TONDACH ®,  включващ глинена тръба, керемида с отвор, гъвкава връзка и уплътнителен маншон е съвременно решение за защита на покрива от проникване на вода.

 

5. Вентилация на капаци и било; вентилационна лента

Чрез TONDACH® решенията за вентилация на капаци и било Вашият покрив "диша". Началните капаци са естетическо допълнение към основните керемиди на покрива, а елементите за вентилация са надеждна защита против влага.

 

6. Преграда за капак на билото

Най-честите „атаки” на лошото време са насочени към билото на покрива! Глинените аксесоари и елементи като преградата за капак  са сигурно решение за осигуряване на защита от проникване на дъжд, градушка и сняг.

 

7. Устойчивост при неблагоприятни климатични условия

Скобите за закрепване TONDACH® , болтовевете вкл. уплътненията гарантират устойчивост. Като услуга през интернет TONDACH® предлага количествена калкулация за скобите, както и схема на поставяне.

 

8. Снегозадържаща система

Снегозадържащите системи TONDACH® предотвратява свличането на големи късове сняг и се интегрират хармонично в покривния ландшафт.

 

Повече инфорамация ще откриете тук TONDACH® покривни решения в детайли