TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Дистрибутори на Тондах България посетиха завода на Тондах Македония

16. октоври 2016

В началото на месец октомври 2016г. се проведе двудневно посещение в гр. Виница, Македония, където е разположен заводът на Тондах Македония. Събитието бе продължение на политиката на Тондах България да осигурява на своите партньори непосредствен досег с производствения процес и спецификите при създаването на керамичните керемиди и аксесоари, предлагани от компанията.   

В събитието взеха участие представители на фирми-дистрибутори на строителни материали от цялата страна, с които Тондах България развива активни партньорски отношения. Целта на посещението бе представянето на цялостните системни решения за изграждане на нови или реновирането на стари покриви, в които компанията е специализирана.

Дистрибуторите разгледаха всички производствени звена на завода, като бяха придружавани от служители на Тондах от България и Македония, които им разказаха за пътя, по който преминава глината, за да се превърне в керамика и отговаряха на въпросите, които възникнаха по време на обиколката. Част от програмата на мероприятието беше и демонстрацията на системни покривни решения Тондах, които бяха допълнително илюстрирани и с презентация.