TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Феликс Баумгартнер – Мистър Стратос – санира с TONDACH® »

30. октоври 2012
Роденият в Залцбург Феликс Баумгартнер, по-добре познат като „B.A.S.E Jumper“ или с кодовото име 502, санира покрива си с TONDACH®.

Един от неговите най-смели скокове бе скокът му от най-високата кула в света по онова време през 2007 в Тайпе 101 (Тайван) с височина 16.669,95 ft. (509 m). Последният му проект „Red Bull Stratos“ е под мотото: „Всички имат граници, но не всеки ги спазва“.

„Аз пътувам много и моето любимо транспортно средство е хеликоптера. Всеки път, когато се прибирам в къщи наблюдавам къщата си с „птичи“ поглед и забелязах, че санирането на покрива е наложително. Реших да го направя с качествен австрийски продукт и избрах TONDACH“ – разказва Феликс Баумгартен. Почти 300m² покривна площ бяха покрити с модела на TONDACH® Кармен, цвят пясъчен антик.

Допълнителните елементи и аксесоари към избрания модел КАРМЕН направиха възможно хармонично цялостно решение за покрива. Продуктът TONDACH® Кармен предлага не само функционалност и сигурност, но подчертава и средизамноморски акцент на покрива. С цялостното изпълнение на покрива бе ангажирана реномирана фирма по изграждане на покриви – Йозеф Майер ООД от Щрасвалхен. 

Снимки: TONDACH Глайнщетен АД