TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Майстори-полагачи посетиха завода на Тондах Македония

14. ноември 2016

В началото на месец ноември 2016г. Тондах България организира посещение на майстори-полагачи в завода на Тондах в гр. Виница, Македония. Мероприятието бе част от поредицата визити из производствените звена на компанията в Европа, които Тондах България организира за своите партньори. И този път, целта на посещението бе да се проследи отблизо процеса по създаване на продуктите на компанията, които предоставят цялостни системни решения за керамични покриви и да се обсъдят различните тънкости и специфики при прилагането на практика на тези продукти.

В посещението се включиха около 50 майстори-полагачи от цялата страна, които използват керамичните керемиди и аксесоари Тондах и ги прилагат успешно както при изграждането на нови, така и при реновирането на стари покриви. Програмата на събитието включваше посещение на всички производствени звена в завода, през които преминава глината, за да се превърне в качествен и дълготраен строителен материал, осигуряващ сигурен и здрав керамичен покрив.

Представителите на Тондах от България и Македония представиха пред майсторите малките тънкости, които допринасят за това продуктите Тондах да се отличават с качество и дълготрайност и отговаряха на въпросите, които възникнаха по време на посещението. В допълнение, служителите на Тондах представиха под формата на презентация системните решения, които компанията осигурява. По време на своето изложение обърнаха специално внимание на спецификите на керамичните и некерамични аксесоари, които са неотменна част от цялостната покривна система Тондах и създават един неповторим и правилно функционираш покрив.