TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Подпокривни фолиа TONDACH®

26. януари 2017

Изграждането на нов или ремонтирането на стар покрив изобщо не е лесно занимание. Могат да се прилагат различни методи на работа, да се използват разнообразни материали и да се постигне всевъзможен краен резултат, който да ни донесе определена степен на удовлетвореност или не съвсем.

Възможно е в крайна сметка да останем излъгани в очакванията си и да се появи известна нотка на разочарование, ако не се доверим на сигурен партньор, който да ни предложи качествени строителни материали, необходими на всеки отделен етап от процеса на изграждане или ремонт на покрива. Истината е, че разрешаването или дори недопускането на това препятствие може да се окаже съвсем лесно.

Безспорно, всеки строителен материал притежава своите отличителни качества, които се явяват като отправна точка и основание за неговото използване. Разковничето обаче се крие в комбинирането на подходяща изходна суровина с определен брой допълнителни елементи, които далеч нямат само допълваща функция.

Когато става дума за покрив, керамичните керемиди TONDACH® са оптимален избор за неговото покритие както когато се строи нов покрив, така и когато се наложи неговият ремонт. Комбинирането им с подходящи керамични и некерамични аксесоари създава цялостна покривна система, под която да намираме спокойствие и сигурност не само ние, но и близките ни хора.

Към целия материал