TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Програма ПАРТНЬОР

27. септември 2016

В своята работа Винербергер ЕООД винаги се е стремяла да бъде близо до своите клиенти и да изгражда дълготрайни и ползотворни връзки с тях.

В началото на юни 2012 г. компанията стартира програма, наречена „Винербергер ПАРТНЬОР“, която е насочена в подкрепа на строителни фирми, бригади или самостоятелни майстори и зидаро-мазачи, ползващи продукти за зидария.Тази програма продължава да помага на включилите се участници да "видят" реалните плодове на своя труд, като получават възможност да трупат бонус точки, срещу които да получават награди в най-широк диапазон. 

Като част от групата на Винербергер, фирма Тондах България приема като своя цел следването на същите ценности и предлагането на продукти и услуги от най-високо качество. В началото на м. септември 2016г., компанията се включи в програмата, като със своите системни решения за керамични покриви ще допълни палитрата от висококачествени керамични строителни материали. 

Програма ПАРТНЬОР има за цел да даде възможност на участниците, които заявят воля за участие в Програмата, да се запознаят детайлно чрез информационни материали, лични срещи с представители на Винербергер ЕООД и Тондах България с продуктите на двете компании и ползите от тяхната употреба. Право на участие имат всички физически лица, които пребивават на територията на Република България, навършили 18 години и притежават дееспособност съгласно разпоредбите на действащото право да сключват сделки от свое име и за своя сметка със собствените си действия и развиват професионална дейност в областта на строителството. Повече можете да прочетете в Общите условия на Програма ПАРТНЬОР.

Защо да участвате?

  • За да сте по-добре информиран за нови продукти „от извора“
  • За да получите безплатна консултация и обучение
  • За да спечелите куп награди

Кой може да участва?

Право на участие имат всички физически лица, които развиват професионална дейност в областта на строителството. 

Какво печелите?

При закупуване на продукти с марка Porotherm и TONDACH®, участващи в Програмата, получавате точки, които след това можете да замените за избрани от Вас награди.

Как се изчисляват Вашите точки за продуктите TONDACH®?

Различните видове участващи продукти и комбинациите между тях Ви осигуряват различен брой точки в три програми: основна, сребърна, златна. Определянето на точките става на палет.

Тяхното прилагане е следното:

  • Основна програма - активира се, когато има закупени само керемиди и капаци.
  • Сребърна програма - освен керемиди и капаци са закупени допълнително мембрана и вентилиращи керемиди.
  • Златна програма - при закупуване на цялостна покривна система TONDACH®.     

Допълнителни бонуси:

  • Бонус “Активен партньор” - всеки следващ покрив, изграден с TONDACH®, Ви носи допълнителни 50 точки.

Как да получите Вашите награди?

След завършването на всеки обект с вложени продукти TONDACH® се свържете с Вашия търговски представител.