TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Философия

Нашата философия е лесно разбираема: Всеки, който избере покривната система на TONDACH си осигурява защита и комфорт за поколения. TONDACH - покривът на столетието гарантира фактически ползи за живота на хората.  

Запознайте се отблизо с нашата философия и природосъобразните ни продукти!

Иновативност:
Нашите клиенти имат покрив от най-естествения материал – сигурен, дълготраен, индивидуален и естетичен!

Ние предлагаме на клиентите индивидуални покривни решения – форма и многообразие от цветове. Нашето последователно развитие на производството позволява свобода при планирането. Работим в унисон със съвременните тенденции като по този начин успяваме да реагираме адекватно на предпочитанията на всички клиенти. За изграждане на нов покрив или саниране на стар - ние създаваме продукти в полза на хората, които им осигуряват дълготрайна защита.

Цел:
Клиентите са в центъра на всички наши дейности.

Нашата ежедневна цел е задоволяване потребностите на нашите клиенти. Професионалната компетентност и ангажираност на нашите сружители в производството на покривни материали осигурява на хората сигурност и защита. Естествените, сигурни и разнообразни покривни материали от глина гарантират дългосрочна устойчивост и позволяват свобода и индивидуалност при планирането. Акценти на нашата философия - доверие, партньорство, иновативност и ангажираност.

Доверие:
Всеки човек може да се довери на ТОNDACH.

Независимо от целевата група – строители, дистрибутори, архитекти, майстори на покриви или крайни потребители, нашата професионална компетентност Ви гарантира сигурни покривни решения за поколения напред! 

Партньорство:
TONDACH е надежден партньор.

В основата на нашате ежедневна работа е изграждане на партньорски и респектиращи отношения с нашите клиенти и служители. Коректността и взаимоуважението в процеса на работа с клиенти и доставчици ни отличават от конкуренцията. Нашата фирмена култура се характеризира с партньорско общуване и открит диалог с хората.