TONDACH® естествено красиви и дълготрайни покриви!

Работа и кариера

Добре дошли в портала за работа и кариера на TONDACH®!

ТОНДАХ има над 2 000 служители в 11 страни. Нашите служители са ключът към успеха на компанията и затова работим усилено за развитие на техните умения и компетенции.

ТОНДАХ се отличава не само с качествено продуктово портфолио, а и със своите служители. Всеки от тях притежава необходимата професионална компетентност, предприемаческо мислене и действие, както и индивидуална отговорност.

Здравето на служителите за нас не е компромис, а основен приоритет. Фирмата предприема превантивни мерки в тази посока и предлага на служителите си допълнително здравно осигуряване.

Задача от първостепенна важност е последователността в сферата на обучението, която се постига чрез мерки за повишаване на квалификацията и откритост в обмяната на знания и информация на мултинационално ниво. Активното и последователно обучение осигурява знания, които нашите служители прилагат на практика в ежедневната си работа с клиентите. Знанията са ключът към успеха на компанията – днес и утре.

Ако желаете да станете част от екип на международна компания и да докажете своите способности – ще се радваме на Вашата кандидатура! 

Ние предлагаме отговорност и възможности за кариерно израстване в мотивиран екип на динамично развиваща се компания с приятна работна атмосфера.

Ще се радваме на Вашата кандидатура:

 

ТОНДАХ България ЕООД
ул. „Св.Пимен Зографски“ № 4, бизнес сграда 2, офис 1
1172 София
E-mail:  office@tondach.bg